Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Slider

Μονωτικά ταράτσας

Mono-stop

Μονωτικό - στεγανωτικό για την προστασία όλων των δύσκολων επιφανειών. Μονώνει και στεγανοποιεί ταράτσες, τοιχούς κλπ. Εφαρμόζεται και πάνω σε μονώσεις πίσσας και ασφάλτου καθώς και σε τοίχους και μπετά θεμελίων. Χάρη στην ακρυλική του σύσταση, έχει μεγάλη αντοχή τόσο ως θερμομονωτικό ηλιακής ακτινοβολίας όσο και σαν στεγανωτικό υγρασίας. Η ελαστικότητα του είναι μετρημένη σε 593%

Moorlastic

100% Αδιάβροχο ακρυλικό ελαστομερές επίχρισμα για στεγανοποίηση ταρατσών. Παρέχει μια αδιάβροχη στεγανωτική μεμβράνη η οποία αντέχει στις κλιματολογικές καταπονήσεις και στις θερμοκρασιακές διακυμάνσεις.
Έχει την δυνατότητα να γεφυρώνει υπάρχουσες και μελλοντικές μικρές ρωγμές ώστε η επιφάνεια να παραμένει αδιάβροχη.
Υψηλά δομημένο ελαστομερές επίχρισμα, το οποίο γεφυρώνει μικρές ρωγμές
Στεγανοποιεί ταράτσες και κτιριακές στέγες
Αντέχει στα λιμνάζοντα νερά
Εξαιρετική πρόσφυση

Total Proof

Το KRAFT TOTAL PROOF PU HYBRID είναι ένα υψηλής ποιότητας υβριδικό στεγανωτικό ταρατσών πολυουρεθανικής ακρυλικής βάσεως νερού, μεγάλης ελαστικότητας, που αλληλοδικτυώνεται παρουσία της UV ακτινοβολίας. Εφαρμόζεται εύκολα σε οριζόντιες και κεκλιμένες επιφάνειες από τσιμέντο, σκυρόδεμα, άσφαλτο, ασφαλτικές μεμβράνες και παλιές στεγανωτικές επιστρώσεις οποιουδήποτε τύπου παρουσιάζοντας εξαιρετική πρόσφυση. Προσφέρει άριστη υδατοστεγανότητα και αντέχει στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την ανάπτυξη μικροοργανισμών και την UV ακτινοβολία. Διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες και ακολουθεί απόλυτα τις συστολές και διαστολές λόγω των μεγάλων ή απότομων διαφορών θερμοκρασίας, αποτρέποντας την εμφάνιση ρωγμών.

Rubber stuff

Ελαστικός σφραγιστικός στόκος με μεγάλη πρόσφυση στις περισσότερες επιφάνειες. Η ελαστικότητα και οι μονωτικές του ιδιότητες επιτρέπουν να χρησιμοποιηθεί σε άπειρες εφαρμογές (Υδροροές, γυψοσανίδες, λυόμενα σπίτια, αρμοί ταρατσών κλπ.). Ιδανικό για αρμούς μέχρι 5 cm πάχος και 4 cm βάθος.

previous arrow
next arrow
Slider

Αρμόστοκος – Σιλικόνη

ACRYLIC STARSEAL

Ακρυλικό σφραγιστικό γενικών εφαρμογών
Το Acrylic Starseal είναι γενικών εφαρμογών σφραγιστικό ακρυλικής βάσης. Μετά την ωρίμανσή του σχηματίζει ένα πλαστο‐ελαστικό σφραγιστικό με πολύ καλή πρόσφυση.

Βαφόμενο με χρώματα υδατικής και συνθετικής βάσης
Εξαιρετική πρόσφυση χωρίς την χρήση ασταριού ακόμα και σε υγρές επιφάνειες
Σχεδόν άοσμο
Εύκολο στη χρήση και στο καθάρισμα
Δεν διαβρώνει τα μέταλλα
Εξαιρετική λευκότητα

Silicone Starseal

Η Silicone Starseal είναι ενός συστατικού σιλικόνη για πολλαπλές εφαρμογές. Μετά την εφαρμογή της ωριμάζει με την ατμοσφαιρική υγρασία σχηματίζοντας μία μόνιμη ελαστική σφράγιση. Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες.
Σφραγιστικό πολλαπλών εφαρμογών
Μόνιμα ελαστική
Εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες, το νερό και την υγρασία
Ανθεκτική στην μούχλα

previous arrow
next arrow
Slider

Στόκοι

Kraft Powderfine

Λευκή λεπτόκοκκη τσιμεντοκονία σπατουλαρίσματος, τροποποιημένη με επιλεγμένες ρητίνες, βελτιωτικά και ειδικά πρόσθετα κατά της μούχλας. Κατάλληλο για εξομαλύνσεις επιφανειών από σοβά ή μπετόν, τραχύτητας έως και 3 χιλιοστών. Προσδίδει λεία και ιδιαίτερα ανθεκτική επιφάνεια. Δεν χρειάζεται αστάρωμα πριν την εφαρμογή του. Υπερτερεί απέναντι σε παραδοσιακούς λαδόστοκους που χαρακτηρίζονται από χρονοβόρο στέγνωμα και μετανάστευση-έκκριση λαδιού στην πάροδο του χρόνου, ακόμα και μετά από παρέλευση ετών. Παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε υγρασία, παγετό και θερμοκρασιακές εναλλαγές, ευκολία ανάμιξης και εφαρμογής. Τρίβεται εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Αντικαθιστά τους σέρτικους στόκους. Εξασφαλίζει ταχύτερη παράδοση και χαμηλότερο κόστος βαφής.

Stocowall Super Fill

Στόκος σπατουλαρίσματος σε σκόνη με βάση το τσιμέντο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στο γέμισμα ανωμαλιών χωρίς να σκάει. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην υγρασία, δουλεύεται άνετα για μεγάλο χρόνο στη σπάτουλα. Τρίβεται εύκολα και γρήγορα. Μετά από αστάρωμα η σπατουλαρισμένη επιφάνεια βάφεται με πλαστικά και ακρυλικά χρώματα καθώς και τσιμεντοχρώματα.

Smaltoplast Ultra

Λευκός τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, για το σπατουλάρισμα - στοκάρισμα επιφανειών από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδας. Κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Ενισχυμένος τσιμεντοειδής στόκος
Δουλεύεται μαλακά
Γεμίζει εξαιρετικά
Ομογενοποιείται εύκολα
Δεν σβολιαζει-στεγνώνει γρήγορα
Τρίβεται εύκολα, δεν σκάει

previous arrow
next arrow
Slider

Σοβάς – Γυψοσοβάς

Σοβάς InterMix

Τα Έτοιμα Ξηρά Κονιάματα Σοβατίσματος INTERMIX αποτελούν την έξυπνη λύση για σοβάτισμα σε εξωτερικές και εσωτερικές τοιχοποιίες. Προτιμούνται από κατασκευαστές, συστήνονται από έμπειρους μηχανικούς και διευκολύνουν τους εργολάβους-εφαρμοστές γιατί :

Διασφαλίζουν σωστές και σταθερές αναλογίες πρώτων υλών, κάτι που οι εργοταξιακά παρασκευασμένοι συμβατικοί σοβάδες δεν μπορούν να προσφέρουν.
Συνοδεύονται από ζυγολόγιο, επιτρέποντας στον πελάτη να γνωρίζει τις ακριβείς ποσότητες υλικών που παραλαμβάνει, χωρίς ανησυχία γιά φύρες ή αδικαιολόγητες απώλειες υλικών.

Knauf Fugenfuller Leicht

Το Fugenfuller Leicht είναι υλικό αρμολόγησης με βάση το γύψο για:
Αρμολόγηση με το χέρι και ταινία αρμού σε γυψοσανίδες Knauf με άκρα HRAK (ημιστρόγγυλα και λοξά), AK (λοξά άκρα)
Επικόλληση γυψοσανίδων σε υπόβαθρο
Σφράγισμα διαφόρων ρωγμών και χτυπημάτων
Συγκόλληση και στοκάρισμα γυψότουβλων
Επικόλληση γωνιοκράνων

Smaltoplast Ultra

Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς τοίχους και οροφές
για δημιουργία επιφανειών λείων, επίπεδων ή
ελεύθερα διαμορφωμένων. Εφαρμόζεται σε όλα
τα είδη τοιχοποιιών, μπετόν καθώς και σε υπόβαθρα ικανά να φέρουν σοβά. Επίσης είναι κατάλληλος για ανακαινίσεις και επιδιορθώσεις.
Για το υπόγειο ως τη σοφίτα για όλα τα δωμάτια συμπεριλαμβανομένων κουζινών και λουτρών με συνήθη οικιακή χρήση και υγρασία
Επίτευξη επιφάνειας με απαίτηση ποιότητας “Q1-Q4 λείο” και “Q1-Q3 επιπεδωμένο”.
Ως υπόβαθρο για βαφή ή ταπετσαρία
Ως υπόβαθρο επικόλλησης πλακιδίων
Ως υπόβαθρο για τελικά διακοσμητιικά επιχρίσματα

previous arrow
next arrow
Slider

Κόλλες πλακιδίων – GEL

KeraKoll H30 GEL

Ορυκτό τζελ‑συγκολλητικό υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον, με χαμηλότατο περιεχόμενο χημικών πρόσθετων, για τη συγκόλληση με υψηλές επιδόσεις, με μηδενική καθετή ολίσθηση και με μεγάλο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής γρανιτοπλακιδίων, κεραμικών πλακιδίων και φυσικών λίθων.
Με ορυκτό μπετονίτη
Με φυσική άσβεστο NHL
Με φυτικό γαλάκτωμα

Super - KT ECO

Ορυκτό συγκολλητικό υλικό, πιστοποιημένο, φιλικό προς το περιβάλλον, για τοποθετήσεις με υψηλή πρόσφυση, με μεγάλη αντοχή και με μηδενική κάθετη ολίσθηση, ιδανικό για το GreenBuilding.

Το Super‑KT Eco παρέχει μηδενική κάθετη ολίσθηση και παρατεταμένο χρόνο διόρθωσης, εγγυώντας τη γρήγορη και σίγουρη τοποθέτηση ακόμη και πλακιδίων μεγάλου πορώδους σε πολύ απορροφητικά υποστρώματα.

Πάχη μέχρι και 10 mm
Ανοιχτός χρόνος εφαρμογής και διόρθωσης ≥ 20 λεπτά

Kerakoll H40 GEL

Τζελ‑συγκολλητικό υλικό δομικής πρόσφυσης, εύκαμπτο, πολλαπλών χρήσεων, με βάση το αποκλειστικό Geolegante® (Γεωσυνδετικό Υλικό) Kerakoll, για τη συγκόλληση ακόμη και σε ακραίες συνθήκες υλικών όλων των ειδών, σε όλα τα υποστρώματα και για οποιαδήποτε χρήση. Φιλικό προς το περιβάλλον.

Ιδανικό για πολύ μεγάλες διαστάσεις, όπως 1,5x3,0 m
Ιδανικό για πισίνες και επάλληλη εφαρμογή
Υψηλή ελαστικότητα

previous arrow
next arrow
Slider